sentrumsjakk_33
Sentrum Sjakklubb er stiftet

Sentrum Sjakklubb er stiftet

Sentrum Sjakklubb er stiftet

Trippel salto og dobbel fanfare: sjakken har kommet til Grønland og Riverside Ungdomshus!

Rett før utgangen av 2023 ble Sentrum Sjakklubb stiftet. Klubben består av en sjakklubb underlagt Norges Sjakkforund og denne er åpen for alle. Den andre delen er Sentrum Ungdomssjakklubb, som er et lokallag tilknyttet Ungdommens Sjakkforbund og skal være et tilbud til barn og unge med tilhørighet til sentrumsnære bydeler. 

Sentrum Sjakklubb (Sentrum SK) og Sentrum Ungdomssjakklubb (Sentrum USK) etableres som et åpent og gratis lavterskeltilbud for barn, ungdom og unge voksne med tilhørighet til Oslo sentrum. Sjakklubben skal være en trygg, inkluderende og sosial arena hvor deltakerne kan delta i en fast ukentlig aktivitet uten at utstyr, transport eller økonomi står i veien for spilleglede og mestringsfølelse.

Sentrum Sjakklubb skal også være med å tilby unge voksne en arena hvor de kan utvikle mestring og kompetanse samt opparbeide seg jobberfaring som sjakktrenere for yngre spillere.

Sentrum Sjakklubb opprettes gjennom et samarbeid med Grønland Frivilligsentral og Riverside Ungdomshus. Alle aktiviteter i regi av klubben vil også foregår på Riverside Ungdomshus.

Klubbens tilbud er gratis og åpent for alle som har lyst til å spille sjakk. Første spillekveld er allerede mandag 08. januar mellom klokken 16:00 og 20:00 hos Riverside Ungdomshus.

Velkommen skal dere være.
Geir Syversen
Klubbleder i  Sentrum Sjakklubb

 

Publisert i Akutelle saker, Sentrum SK
Forrige
Alle innlegg
NEste